Talentenontwikkeling

in volleybal

Talenten hebben de toekomst. Om een goede volleyballer te worden zijn twee dingen nodig: heel hard werken en natuurlijk is het hebben van enig talent ook een vereiste.

vera koenen coach

Talentvolle spelers

Het is goed om talentvolle spelers op jeugdige leeftijd te laten ontwikkelen. Naast veel trainen werkt het ook motiverend om eens training van een professionele gasttrainer te krijgen.

Als club is het ook een optie en een goede ontwikkeling om bij opleidingsteams bijvoorbeeld aparte trainingen te organiseren voor specialisten zoals setters of libero’s. bij de traninngen van hun team is er voor deze specialisten vaak onvoldoende aandacht in de oefeningen. Bij mijn gasttrainingen kunnen alle specialisten van ieder team(jeugd, hoog/laag niveau) tegelijkertijd deelnemen.

Ik bied gasttrainingen aan die naar de wensen van de club of een team worden samengesteld.

Wilt u uw club, team of specialisten een boost geven, dan geef ik bij u deze gasttrainingen waarbij talentonwikkeling voorop staat met in ieder onderdeel aandacht voor de techniek, tactiek en fysiek.

Afhankelijk van wat u graag wilt, stellen we samen een programma op. De prijs is afhankelijk van de duur van de gasttraining