Volleybal clinics

Bedrijven en clubs

Volleybal is één van de meest beoefende sporten wereldwijd. Volleybal is een teamsport waarin communicatie en samenwerken van groot belang zijn. In ieder bedrijf betreffen dat ook belangrijke waarden. Volleybal is daardoor ook de gezelligste sport en wordt als teambuilding binnen bedrijven gebruikt.

vera koenen coach

Volleybalclinic bedrijven

Een volleybalclinic biedt vele mogelijkheden om sport en bedrijf door middel van volleybal te koppelen:

  • Een introductie over de basis van het volleybal, waarin een duidelijke link wordt gemaakt naar het bedrijfsleven
  • Een uur oefenen onder begeleiding van een professional
  • Een cursus waarin thema’s als samenwerken, coaching en communicatie centraal staan in combinatie met gezamelijk volleyballen

Als international heb 298 interlands gespeeld en ben reeds 25 jaar trainer/coach op het allerhoogste niveau met 4 landstitels.  Als ervaringsdeskundige kan ik presentaties geven over effectiever samenwerken in teams, het optimale uit talent gehaald kan worden en leidinggevenden sneller beslissingen kunnen nemen. In mijn clinics benadruk ik het belang van teamwork, en geef ik u tips om de techniek beter onder de knie te krijgen.

Een volleybalclinic is zeer geschikt voor grote groepen. Bij beschikbaarheid van genoeg velden zijn de mogelijkheden groot. Hierdoor is het mogelijk de groep op te splitsen naar het niveau van de deelnemers. Zo kan een ieder op zijn eigen tempo de kneepjes van het vak leren. Ik leer een ieder de fijne kneepjes van het volleybal leren tijdens een volleybalclinic!

Volleybalclinic clubs

Volleybalclinics zijn bij uitstek geschikt om kinderen op een leuke manier om te laten gaan met volleybal en biedt direct de kans om de eigen club te promoten.

Voor wie is deze clinic bedoeld?

Voor iedereen die binnen uw vereniging actief is met volleybal. Dat kunnen de mini’s zijn van het circulatie minivolleybal, de jeugd jongens en meisjes (A-B-C-Jeugd), de recreanten, de senioren teams dames/heren van 5e klasse t/m de hogere teams.
Kortom, alle enthousiaste volleyballers van jong tot oud.

Of wellicht een workshop voor de trainers binnen uw vereniging: “Train de Trainers” Dit heb ik al bij verschillende verenigingen georganiseerd met veel succes. De trainers van uw vereniging staan dan in het middelpunt van de clinic. Wellicht interessant om trainers tijdens de clinic verder op te leiden.

Wilt u uw club, jeugdafdeling, trainers of team een boost geven dan geef ik deze clinics waarbij plezier voor op staat.

Afhankelijk van wat u graag wilt, stellen we samen een programma op. De prijs is afhankelijk van de grootte en duur van de clinic.