Vera Koenen

Coaching & Advisering

Verhoorexpert, communicatiedeskundige, vertrouwenspersoon, trainer coach

Vera Koenen, Coaching & Advisering is gespecialiseerd in verhoortechnieken, interviewing en communicatie in teamprocessen. Ook ben ik vertrouwenspersoon.  Ik geef educatie en workshops op deze gebieden. Ik ben tevens trainer coach in de topsport volleybal.

vera koenen

Vera Koenen

Als rechercheur, coördinator verhoor en verhoorder ben ik al ruim 20 jaar in dienst bij de politie met als aandachtsgebied verhoor kwetsbare verdachten, zeden en opleiding/coaching rechercheurs.  Mijn drijfveer is om de kwaliteit te verhogen en mensen opleiden tot betere verhoorders. Ik ben van mening namelijk dat iedere betrokkene recht heeft op de beste verhoorder.

Door mijn topsportverleden als volleybalster is resultaatgericht werken met passie & duidelijkheid mijn 2e natuur. Al vele jaren ben ik actief als trainer/coach in de eredivisie van het damesvolleybal waarmee ik vele prijzen heb mogen winnen. De prijzen zijn mooi maar de weg ernaar toe, geniet ik het meeste van. Ook heb ik genoten van de vele talenten die ik heb mogen helpen in hun ontwikkeling.

Wat ik terugkrijg van cliënten, collega’s en speelsters:

professioneel – no-nonsense – ervaren – humoristisch – eigenzinnig – gedreven

Workshop open en veilige communicatie& workshop veilige sport/werkklimaat

Vera Koenen, Coaching & Advisering heeft samen met Sanne Keizer van Kracht Boutique Keizer twee mooie workshops ontwikkeld. Beiden hebben als doel: bewustwording op het gebied van communicatie. vertrouwen en omgang met elkaar. Een startpunt voor een open en veilige werkomgeving.

1. Speciaal voor het bedrijfsleven is in deze workshop een vertaling gemaakt vanuit de topsport naar de werkvloer. Sanne en Vera maken een bruggetje vanuit hun topsportverleden via de pass-setup-aanvalmethode. Om zo te komen tot een (eind)resultaat op de werkvloer en een stap te maken om van resultaatdenken naar procesdenken te gaan.

2. De sportieve workshop is gericht op communicatie binnen een sportteam maar ook het herkennen en voorkomen van alle vormen van grensoverschrijdend gedrag binnen de sport. 

 

 

Deze interactieve workshops zijn in elke branche toepasbaar. De workshops dragen bij aan het realiseren van een open en veilige werkomgeving waarin teamleden zich veilig voelen om zich kwetsbaar op te stellen, om risico’s te nemen en feedback durven geven maar ook kunnen ontvangen. In (top)sportteams is dit essentieel om prestaties te kunnen leveren.

 

Mijn expertise

  • Verhoorexpert

  • Vertrouwensperoon

  • Adviseur in integriteit