Vera Koenen

Coaching & Advisering

Verhoorexpert, communicatiedeskundige, vertrouwenspersoon, trainer coach

Vera Koenen, Coaching & Advisering is gespecialiseerd in verhoortechnieken, interviewing en communicatie in teamprocessen. Ook ben ik vertrouwenspersoon.  Ik geef educatie en workshops op deze gebieden. Ik ben tevens trainer coach in de topsport volleybal.

vera koenen

Vera Koenen

Als rechercheur, coördinator verhoor en verhoorder ben ik al ruim 20 jaar in dienst bij de politie met als aandachtsgebied verhoor kwetsbare verdachten, zeden en opleiding/coaching rechercheurs.  Mijn drijfveer is om de kwaliteit te verhogen en mensen opleiden tot betere verhoorders. Ik ben van mening namelijk dat iedere betrokkene recht heeft op de beste verhoorder.

Door mijn topsportverleden als volleybalster is resultaatgericht werken met passie & duidelijkheid mijn 2e natuur. Al vele jaren ben ik actief als trainer/coach in de eredivisie van het damesvolleybal waarmee ik vele prijzen heb mogen winnen. De prijzen zijn mooi maar de weg ernaar toe, geniet ik het meeste van. Ook heb ik genoten van de vele talenten die ik heb mogen helpen in hun ontwikkeling.

Wat ik terugkrijg van cliënten, collega’s en speelsters:

professioneel – no-nonsense – ervaren – humoristisch – eigenzinnig – gedreven

Loopbaan Politie

Na mijn topsportcarrière, ben ik in 1998 bij de politie werken. De verschillende recherche onderdelen trokken mij erg aan. Mijn routing verliep via rechercheur basisteamrecherche,  aanspreekpunt Huiselijk Geweld, 12 jaar zedenrechercheur, Professioneel Verhoorder en Verhoorder Kwetsbare Verdachten tot de job die ik nu heb: eenheidscoördinator Verhoor binnen mijn eenheid. Dit houdt in dat ik coördinator ben van rechercheurs die mensen met kwetsbaarheden, zoals een beperking of persoonlijkheidsstoornis, ondervragen. Ook draag ik zorg voor de verhooropleidingen binnen de eenheid.

De laatste 4 jaar heb ik mijn politiewerkzaamheden afgewisseld met mijn job trainer/coach van Sliedrecht Sport, landskampioen van Nederland.

Meer berichten over….

Volleybal

verakoenen-coach trainer

We treffen een vechtploeg

Sliedrecht Sport klaar voor Europa Cupduel met Oostende: ‘We treffen een echte vechtploeg’ EUROPA CUP...
verakoenen-volleybal

Dames van Sliedrecht Sport maken zich op voor vijfde landstitel

Dames van Sliedrecht Sport maken zich op voor vijfde landstitel Trainer Vera Koenen neemt aan het eind van het...

Grensoverschrijdend gedrag

4477321

Grensoverschrijdend gedrag in de sport

Waar gaat het over in de sport? De sportspecifieke signalen per onderwerp: Discriminatie:Discriminatie is het ongelijk...

Overig

clinic Spaarnestad

Volleybalworkshop

Op zondag 11 september 2022 bij de volleybalvereniging Spaarnestad te Haarlem een leuke volleybalworkshop gegeven. De...

Mijn expertise

  • Verhoorexpert

  • Communicatiedeskundige

  • Adviseur in integriteit